Șantiere


Independent şi sigur!

Şantierul este un loc în care se efectuează multe cheltuieli, dar pe lîngă cheltuielile de facto, muncitorii au grjă să mai facă şi suplimentare.

Compania Megateh Security vă pune la dispoziţie sistemul de supraveghere video mobil care este soluţia perfectă pentru şantiere, case sau teritorii în construcţie.

Este simplu şi accesibil în utilizare, plus vă aduce un şir de beneficii:

Supravegherea muncitorilor în timpul zilei de muncă;
Evitarea furturilor de pe teritoriul aflat în construcţie;
Evitarea cheltuielilor suplimentare;
Supravegherea lucrului efectuat atît cantitativ cît şi calitativ.
Instalînd acest sistem de supraveghere video ve-ţi şti întocmai la ce etapă de construcţie se află obiectul DVS, ce lucrări s-au efectuat zilnic, cît de eficienţi sunt muncitorii şi dacă au acces persoane străine pe teritoriu. Cu ajutorul acestui sistem vă economisiţi timpul şi banii DVS. Nu este necesar să vă aflaţi permanent pe teritoriul aflat în construcţie, deoarece puteţi urmări în timpul actual ce se petrece sau puteţi vizualiza după o perioadă mai mare de timp, astfel puteţi să vă continuaţi activităţile DVS în timp ce sistemul nostru de supraveghere inteligent are grijă de proprietatea DVS.

Sistemul de supraveghere video devine spionul dvs şi nu va permite nici un delatiu să treacă neobservat, chiar şi în cazurile accidentelor de muncă, va permite aflarea cauzei producerii accidentului şi cine se face vinovat de aceasta, neglijenţa muncitorului sau a coordonatorului pentru că acesta nu a fost asigurat cu echipament de protecţie.

Odată ce va-ţi decis să achiziţionaţi un astfel de sistem inteligent, vă garantăm numai beneficii, mai mult, este mobil şi la finalizarea obiectului poate fi utilizat în alte scopuri personale.

Sistem de alarmă pentru ŞANTIERE

Sistemul de supraveghere video în ansamblu cu un sistem de alarmă este ideal pentru securitatea unui teritoriu aflat în construcţii.

Cum funcţionează?

În timpul nopţii, perioada în care sistemul de supraveghere video are capacităţi limitate, vine în ajutor sistemul de alarmă inteligent. Dacă se produce mişcare, sistemul GSM informează proprietarul şi încă 7 persoane despre toate intrările pe teritoriul prin intermediul unui mesaj cu conţinutul, numărul zonei în care s-a detectat mişcarea, apoi efectuează un apel telefonic, pentru asigurare. Cu ajutorul acestui sistem ve-ţi fi sigur că proprietetea DVS este complet securizată chiar şi pe timp de noapte, evitînd astfel furturile înscenate de către muncitori.