Parcări și Garaje


Vehiculele noatre sunt o achiziţie importantă în viaţa fiecăruia din noi. Odată ce am investit o sumă mare de bani într-o maşină trebuie să-i pregătim şi un loc sigur pentru păstrare atît pe perioade scurte cît şi pentru perioade mai lungi.

Garajele sau parcările sunt zone în care maşina este supravegheată dar nu şi securizată. Este evident faptul că în parcări şi garaje se produc furturi auto. În timp ce parchează alţi şoferi pot aduce daune maşinii DVS sau din cauza invidiei vă pot sparge anvelopele.

Pentru a soluţiona toate fraudele şi neînţelegerile de acest gen Compania MEGATEH SECURITY vă propune instalare unui sistem de supraveghere video modern, care va urmări 24 de ore situaţia actuală, soluţionînd astfel toate cazurile de furturi sau actele de vandalism. Este posibilă monitorizarea live cu ajutorul calculatorului, smartphone-urilor sau pad-urilor, deasemenea este posibilă şi revizualizarea imaginilor, depistînd astfel rapid infractorii.

Sistem de alarmă pentru PARCĂRI, GARAJE

Supravegherea cu ajutorul camerelor video este mult mai sigură în ansamblu cu un sistem de alarmă GSM. Acesta este eficient prin faptul că informează rapid persoana responsabilă în cazul detectării mişcării pe timp de noapte, evitînd astfel eventualele furturi sau alte daune provocate maşinii DVS.

Mai mult, dacă deţineţi un garaj personal şi deja aţi avut parte de asemnea situaţii, nu ezitaţi să instalaţi sistemul de alarmă inteligent! Acesta, vă va trimite imediat ce detectează mişcare, mesaj cu numărul zonei în care s-a observat mişcarea, capabil să informeze pînă la 7 utilizatori, după care revine cu un apel telefonic pentru a se asigura că DVS aţi fost înştiinţat.

Instalînd un sistem de alarmă GSM DVS vă ţineţi hoţii şi alţi infractori departe de garajul şi de bunurile DVS, veţi evita intrările nesancţionate şi furturile planificate. Dar cel mai important, pentru toate aceste beneficii DVS nu achitaţi plăţi lunare suplimentare.

Sistemul de alarmă GSM fie singur, fie combinat cu sistemul de supraveghere video v-a fi cel mai sigur spion în absenţa DVS. Achiziţionînd acest sistem inteligent DVS vă instalaţi siguranţa în garajul şi proprietatea DVS.