Ferme


Din cauza stării deplorabile a situaţiei financiare în Republica Moldova, zilnic se efectuează 100 cazuri de furt, dintre care doar 40 sunt declarate, iar 50 efectuate în cadrul întreprinderilor mari, de genul: ferme, fabrice, puncte de colectare a produselor agricole . În fermele de animale cele mai dese furturi se efectuează de însăşi angajaţi, din cauza salariilor joase.

Pentru a evita situaţii de genul dat vă propunem pentru instalare un sistem de supraveghere video ce vă oferă posibilitatea:
Monitorizarea zonelor de producţie;
Gestionarea personalului, modul în care îşi efectuează obligaţiunile;
Protejarea efectivelor de animale 24 de ore;
Evitarea cheltuielilor nejustificate;
Dispariţia animalelor, hranei pentru animale, instalaţiilor tehnice, care toate împreuna constituie pierderi enorme;
În urma instalării sistemelor de supraveghere vă garantăm că lucrurile în ferma dvs se vor schimba în mod benefic. Va creşte considerabil venitul fermei, angajaţii vor deveni mai responsabili, iar activităţile fermei vor fi mai ordonate.

Sistem de securitatea pentru FERME

Sistemul de supraveghere video este mult mai sigur in ansamblu cu un sistem de alarmă. Cele mai multe acte de vandalism, furturi sau alte genuri de escrocherii se înfăptuiesc pe timp de noapte. Pentru a nu avea parte de asemenea neplăceri Compania MEGATEH SECURITY vă oferă Soluţia- Un Paznic, care să vă informeze despre toate ieşirile şi intrările pe teritoriu fermei DVS în absenţa DVS. Vă gîndiţi probabil cît este de costisitor şi plus la toate este necesară o plată lunară. Greşit! Utilizînd acest sistem de alarmă inteligent DVS veţi fi anunţat prin apel şi prin mesaj la telefonul mobil în cazurile detecţiei intrărilor nesancţionate pe teritoriul fermei sau pe alte teritorii, la solicitarea dvs, plus la asta odată ce procuraţi sistemul de alarmă nu ne mai datoraţi nimic. Economisiţi în schimbul unei protecţii sigure. Acesta va funcţiona sub formă sonoră(sirenă) sau/şi luminoase(lanterne), ambele sunt eficiente, doar că mai sigure sunt combinate.

Instalaţi-vă un sistem de alarmă pentru a putea dormi liniştit noaptea şi lasă-ţi toate grijile acestui sistem inteligent.