Fabrici


Fabrica este o întreprindere, în care, utilizînd o serie de maşini şi înstalaţii tehnice transformă materia primă în produse finite, participînd la acest proces un număr mare de persoane. Iar într-o companie mare, dacă nu este bine organizată, se întîmplă multe cheltuieli nejustificate, furturi înscenate sau chiar armate. Un moment dureros pentru fiecare angajator este defectarea tehnicii, mai ales în cazurile în care este conştient de valoarea şi nesesitatea acestora. Pentru a monitoriza situaţia în Compania DVS, pentru a şti ce se întîmplă în momentul actual şi a şti ce atitudine au angajaţii faţă de bunurile personale, vă propunem pentru instalare sistemul de supraveghere video de ultimă generaţie. Acesta vă oferă o mulţime de beneficii:

De a monitoriza situaţia din fabrică în timpul real, de la distanţă, din orice colţ al lumii, pentru aceasta aveţi nevoie doar de conexiune la internet şi un calculator sau dacă aveţi la îndemînă un smartphone;
Economisiţi timpul DVS, care este cel mai scump, nu trebuie să vizitaţi zilnic locaţiile dvs;
Observaţi comportamentul angajaţilor, dacă aceştia îşi îndeplinesc funcţiile calitativ sau cantitativ, dacă aceştia fură din timp sau din producţie;
Supravegheaţi calitatea produselor fabricate;
Urmăriţi aparatul de casă, dacă banii ajung la destinaţie;
Aveţi posibilitatea de a utiliza interferenţa vocală, după necesitate.
Cei care deja se bucură se serviciile oferite de compania noastră, relatează, că în urma instalării sistemului de supraveghere video, volumul producţiei şi a venitului a crescut considerabil, calitatea produselor s-a îmbunătăţit şi a sporit disciplina personalului.

Instalarea unui astfel de sistem vă poate ridica profitul companiei DVS cu pînă la 50{5708b00690ca5fe1309aa434b2e1704ee938b221aa1952f98b1e32d35ff6e2a7}. Iar noi vă garantăm că nu v-a trece neobservate nici un detaliu importante DVS şi veţi avea parte doar de beneficii.

Sistem de alarmă pentru FABRICI

Sistemul de supraveghere video este binevenit pe timp de zi şi de noapte, dar pentru o mai bună siguranţă vă recomandăm combinarea acestuia cu un sistem de alarmă. Pe timp de noapte este paznicul ideal, care nu necesită cheltuieli suplimentare decît plata pentru echipament. Paza şi protecţia bunurilor dvs se face cu ajutorul sistemelor de alarmă, care pot fi sonore sau/şi luminoase.

O securitate de 100{5708b00690ca5fe1309aa434b2e1704ee938b221aa1952f98b1e32d35ff6e2a7} este compusă dintr-un sistem de supraveghere video şi dintr-un sistem de alarmă inteligent.