Depozite


Depozitele cu marfă şi producţie valoroasă sunt dese ori spionate de hoţi. În timpul actual, furturile au devenit ceva obişnuit, tehnologiile la rîndul lor tot mai sofisticate, iar faptaşii acestora tot mai bine organizaţi. Pentru evitarea situaţilor de acest gen, Compania MEGATEH SECURITY vine cu propunerea de instalare a sistemelor de supraveghere video.

Statistica arată că în urma achiziţionării sistemului de monitorizare în depozitele de marfă şi producţie, disciplina angajaţilor s-a îmbunătăţit semnificativ, iar cantitatea de mărfuri sustrase s-a redus cu pînă la 90{5708b00690ca5fe1309aa434b2e1704ee938b221aa1952f98b1e32d35ff6e2a7}.

Sistemul de supraveghere video modern, vă permite să monitorizaţi întreaga activitate din cadrul depozitului, indiferent de locul în care vă aflaţi. Monitorizarea vă ajută să evitaţi o mulţime de cheltuieli nejustificative cum ar fi daunele cauzate in timpul transportul mărfurilor: marfa a ajuns deteriorată sau angajaţii au fost neglijenţi în timpul descărcării acesteia.

Instalaţi un sistem de supraveghere video modern în depozitul DVS pentru a nu lăsa pradă hoţilor sau angajaţilor bunurile personale.

Sistem de alarmă pentru DEPOZITE

Un depozit bine asigurat este acela dotat cu un sistem de supraveghere video şi un sistem de alarmă profesional. Acesta din urmă vă oferă posibilitatea de a cunoaşte momentul în care are loc efracţia, acte de vandalism sau furturi planificate. La dorinţa dvs, sistemul inteligent vă transmite mesaj pe telefonul mobil şi vă apelează, informîndu-vă astfel, de incident.

Sistemele de securitate combinate sunt eficiente în cazul absenţei DVS pentru o perioadă lungă de timp, oferindu-vă confortul de a supraveghea şi a monitoriza de la distanţă depozitul DVS, economisindu-vă timp pentru activităţile personale.