Centre Comerciale


Magazinele, spaţiile comerciale, supermarket-urile, sunt de regulă, locuri în care se produc cele mai multe furturi. Începînd cu furturile ocazionale şi ajungînd la furturi în bande organizate. Astăzi, acestea au devenit un lucru obişnuit, iar autorii tot mai ingenioşi.

Dacă sunteţi proprietarul unui magazin mic sau mijlociu, veţi simţi necesitatea de a vă proteja proprietatea DVS, astfel Compania MEGATEH SECURITY, vine cu propunerea de a instala un sistem de supraveghere video modern.

Sistemul de supraveghere video vă va oferi posibilitatea de a vă simţi în siguranţă, DVS, afacerea DVS şi nu în ultimul rînd clienţii DVS. Iar dacă vă place să deţineţi puterea şi controlul asupra tuturor ce vă aparţine, procesul tehnologic vă permite să monitorizaţi sistemul de supraveghere video, în timpul real, din orice colţ al lumii, sau să revedeţi înregistrările pe perioadele anterioare.

Dacă sunteţi proprietar al mai multor magazine, este de datoria DVS de a coordona activitatea din toate locaţiile, iar pentru aceasta aveţi nevoie de un sistem de supraveghere video de încredere, care indiferent de situaţie şi de locul unde vă aflaţi, să vă permită monitorizarea şi gestionarea activităţilor.

Statistica arată că în urma intalării sistemului de supraveghere video în magazine, furturile au scăzut, practic au disparut, a crescut venitul şi s-au redus cheltuielile suplimentare. De multe ori proprietarii magazinelor instalează sistemul de supraveghere video doar pentru a se proteja de hoţi, dar adesea aceştia se află prin rîndurile angajaţilor sau vinzătorilor. Cu ajutorul unei camere de supraveghere simplă sau a unei camere ascunse, DVS, aveţi posibilitatea de a supraveghea comportamentul angajaţilor în absenţa DVS, cît de bine şi de calitativ îşi îndeplinesc obligaţiunile la locul de muncă sau dacă nu sunt sustrase sume de bani sau alte obiecte din magazin.

Investind în sistemul de supraveghere video modern, DVS vă cumpăraţi defapt linişte şi securitate.

Sistem antiefracţie pentru MAGAZINE

Un sistem de supraveghere video nu este atît de sigur, dacă nu este completat de un sistem de alarmă inteligent. Indiferent dacă este cu sau fără fir, sistemul de alarmă, necesită să fie adaptat market-urilor şi proprietarilor acestora. Sistemul de alarmă are funcţia de a proteja afacerea DVS, în absenţa DVS, iar în cazuri de efracţie sau acte de vandalism, sunteţi înştiinţat printr-un apel telefonic şi mesaje la 7 numere de telefon mobile. Acesta este spionul DVS, şi nu este necesar să vă aflaţi 24/24 în interiorul magazinului sau să angajaţi paznic pe timp de noapte. Odată instalat, DVS economisiţi bani şi vă puneţi în siguranţă DVS şi afacerea DVS.