Blocuri Locative


Statistica arată că în fiecare două minute au loc intrări prin efracţie în locuinţe, iar pagubele în cele din urmă se ridică la milioane de lei. Pe lîngă pagubele materiale scade şi sentimentul de siguranţă în propria locuinţă.

Pentru prevenirea acestor situaţii neplăcute Compania MEGATEH SECURITY vă oferă soluţia de a instala sistemul de supraveghere video, pentru a-ţi proteja casa şi familia ta. Ce poate fi mai plăcut decît ştiindu-ţi familia în afara oricărui pericol.

Sistemul de supraveghere video vă permite vizualizarea în timpul real, dar şi revizualizarea perioadelor anterioare. Camerele de supraveghere sunt dotate cu leduri infraroşii, ceea ce permite supravegherea video şi pe timp de noapte. Posedă o rezoluţie înală a imaginii, un grad de protecţie ridicat(IP66), rezistente la particule de praf, apa, etc. În perioada cînd locuinţa rămîine nesupravegheată, se pot produce furturi, fie din neglijenţa proprietarului, fie planificate de către profesionişti, din acest motiv vă propunem cel mai eficient spion – Sistemul de supraveghere video. Prin prezenţa lor vor descuraja multe persoane ce au intenţia să fure, iar dacă totuşi s-a produs furtul va fi de mare folos pentru detectarea rapidă a infractorilor, dar şi pentru recuperarea bunurilor sustrase. Sistemul video inteligent de monitorizare a locuinţei poate fi pe cît de vizibil pe atît şi ascuns. Plus la toate în casele noi construite se ţine cont de canal pentru sursa de alimentare a camerelor, ceea ce vă permite să instalaţi chiar şi camere de supraveghere ascunse, la solicitatea dvs.

Instalarea unui sistem de supraveghere video este o investiţie pe termen lung, oferindu-vă confortul de a şti tot ce se întîmplă în/cu locuinţa DVS, ţineţi cont- neglijînd sfaturile noastre vă puneţi familia şi proprietatea DVS în pericol.

Sistem de alarmă pentru LOCUINŢE ŞI BLOCURI LOCATIVE

Sistemul Inteligent GSM este un sistem de securitate, şi are funcţia de a informa rapid despre accesele nesancţionate în locuinţa DVS sau pe teritoriul acesteia. Este activ 24 de ore. Paznicul ideal pentru proprietetea DVS atît pe timp de zi cît şi pe timp de noapte, astfel vă oferă posibilitatea de a dormi liniştit şi în siguranţă.

Compania MEGATEH SECURITY vă propune pentru instalare Sistemele GSM Wireless. Panoul central posedă un meniu prietenos, este compact şi are un aspect plăcut, astfel se va asocia perfect cu orice décor al locuinţei DVS.

Pentru o securitate maximă se recomandă pentru instalare sistemul de supraveghere video împreună cu sistemul GSM de alarmă.

Economisind pentru sistemele de securitate puteţi cheltui sume enorme pentru pagube.