Banci


Băncile sunt locul preferat de hoţi, pentru că aici majoritatea persoanelor aleg să-şi stocheze fondurile. Pentru a cîştiga încrederea în clienţi, este necesar ca instituţia bancară să fie la un nivel de securitate înalt. Iar pentru a fi la un nivel înalt, privind siguranţa în cadrul instituţiei, Compania MEGATEH SECURITY vă propune sistemul de supraveghere video modern, care asigură detectarea mişcării, recunoaşterea feţelor şi analiza video. Siguranţa şi securitatea unei bănci sunt foarte importante pentru clienţii acesteia. Cu cît este mai sigură, cu atît şi clienţii sunt mai încrezuţi în ce priveşte economiile depuse.

Cele mai dese incidente în cadrul unei instituţii bancare sunt furturile armate, vandalismul, pătrunderea prin efracţie şi fraudele cecurilor. Pentru prevenirea acestor situaţii neplăcute SOLUŢIA ar fi instalarea unui sistem de supraveghere video cu o rezoluţie înaltă a imagini. Doar prin prezenţa camerelor de supraveghere, şansele să apară asemenea momente sunt reduse, mai mult, imaginile pot fi vizualizate în timpul real de către un operator sau pot fi revizualizate pe o perioadă lungă de timp.

Pentru liniştea şi încrederea clienţilor dvs, instalaţi sistemul de supraveghere video.

Vom fi bucuroşi să vă avem în calitate de clienţi.

Sistem de alarmă pentru BĂNCI

Pentru securitate totală, nu este suficient să se instaleze sistemul de supraveghere video, dar în combinaţie cu un sistem de alarmă se poate îmbunătăţi siguranţa.

Un sistem de securitate poate aduce beneficii ca:

-creşterea securităţii în interiorul băncii;

-detectarea rapidă a intrărilor nesancţionate, pe teritoriul băncii şi pe teritoriul acesteia;

-monitorizarea de la distanţă a acţiunilor din cadrul instituţiei;

-informarea imediată despre accesul pe teritoriul băncii pe timp de noapte;

Lăsaţi-ne pe noi, să avem grijă de proprietatea DVS. Compania MEGATEH SECURITY vă v-a instala siguranţa şi confortul în cadrul afacerii DVS pe o perioadă nelimitată