Sistem de alaramă Wireless

SERIA SISTEMELOR DE ALARMĂ WIRELESS AX PRO

Reorientare pentru intruziune și video

CE OFERIM

Viața modernă necesită mai multă coordonare, oamenii fiind mai ocupați ca niciodată. Acest lucru înseamnă că și liniștea sufletească devine un aspect din ce în ce mai important. Dar cum pot proprietarii de case și afaceri să monitorizeze lucrurile atunci când sunt în deplasare? Sistemul de alarmă wireless AX PRO de la Hikvision facilitează securizarea spațiilor și monitorizarea de la distanță. Este un sistem coordonat complet din aplicație, la cerere, având o gamă largă de produse. Sistemul oferă video la bord, beneficiind de protocolul wireless revoluționar Hikvision și este cunoscut/dovedit pentru stabilitatea de tip knockout.

AX PRO include o multitudine de caracteristici impresionante, inclusiv tehnologia Tri-X, IVaaS (Intruder Verification as a Service), și un design elegant.

A cunoaște înseamnă a deține puterea – atunci când știți ce se întâmplă în locuința/spațiul pe care îl dețineți puteți lua măsurile necesare. Acest lucru îi face pe utilizatori să simtă că dețin controlul de oriunde s-ar afla, având la îndemână un instrument puternic de intervenție și descurajare.


CARACTERISTICI CHEIE 


Transmisie pe distanțe foarte lungi Cu tehnologia wireless Tri-X

Asigură stabilitatea comunicării - Design cu cipuri duale RF

Serviciul de verificare a intruziunilor (Intrusion verification as a service)

Previne lipsa rapoartelor

Suportă Hik-ProConnect - Legătură flexibilă cu alte dispozitive Hikvision