Detectie Efractie

Aplicaţie flexibilă, 

protecţie cuprinzătoare

CE OFERIM

Alarma Hikvision oferă soluţii de alarmă pentru intruşi care asigură o înţelegere profundă a clienţilor şi tehnologii lider mondial. Hikvision oferă produse de top împotriva intruşilor, adecvate pentru o gamă de segmente de piaţă şi aplicaţii pe verticală. Acestea includ totul, de la soluţii rezidenţiale şi SOHO (birouri mici/birouri rezidenţiale), la aplicaţii comerciale, de îngrijire medicală, porturi maritime, aeroporturi şi aplicaţii de infrastructură esenţiale.

Sistem de alarmă cu fir

Panourile de control al securităţii cu fir de la Hikvision asigură protecţie superioară în multe situaţii diverse, de la soluţii de retail la scenarii industriale.

Gama dispune de două panouri de control; versiunea standard RS485 şi o versiune M-BUS cu o gamă extinsă considerabil pentru instalaţii mai mari. Această opţiune permite gamei să acopere aproape orice aplicaţie de intruziune, cu instalare scalabilă prin dispozitive de extindere şi repetare, pentru flexibilitate completă.

Dispunând de integrare în nucleul lor, aceste panouri de control funcţionează fără probleme cu întreaga gamă Hikvision de dispozitive video şi de intruziune, care include un portofoliu extins de senzori şi detectoare cu fir. Această integrare se realizează prin software-ul iVMS, care oferă o platformă ideală pentru administrarea şi configurarea mai multor sisteme.

Sistem de alarmă fără fir

Această sinergie avansată a tehnologiilor este furnizată într-un panou mic, compact şi discret, care oferă metode cu mai multe configuraţii, control şi configurare complete prin intermediul aplicaţiilor pentru dispozitive inteligente Hikk-Connect şi iVMS, precum şi verificare video prin intermediul verificării revoluţionare a intruşilor oferită ca serviciu (IVaaS).

Acolo unde alte metode de verificare video de pe piaţă se bazează pe trimiterea de imagini statice de joasă calitate pentru a confirma evenimentele, IVaaS conectează sisteme video şi împotriva intruşilor, separate anterior, la o platformă, arătându-i operatorului un clip de şapte secunde în cazul unei alarme, un clip pre-alarmă de cinci secunde şi un clip post-alarmă de două secunde.

The system includes AX and AX PRO series. The new AX PRO series supports up to 210 peripherals from a wide range includes internal and external detectors, contacts, keyfobs, and life safety sensors. Gama largă de dispozitive de intruziune fără fir dispune de tehnologii de intruziune premiate, dovedite şi brevetate, pentru încredere şi siguranţă deplină, cu o instalare uşoară utilizând indicatori de putere a semnalului şi o funcţie de conectare printr-o singură apăsare de buton.